Kenniscentrum Dienstverlening

  • Vind hier praktijkvoorbeelden, visiestukken en instrumenten van partners in dienstverlening (via onderstaand model of via de zoekmachine). 
  • Wissel kennis en ervaringen uit. Discussieer mee in de community en leer met elkaar tijdens bijeenkomsten!
  • Meld je aan voor verdiepingssessies en bepaal waarover bijeenkomsten moeten gaan.

We zoeken de samenhang en leermomenten in vraagstukken over dienstverlening. Het Kenniscentrum Dienstverlening draagt bij aan mensgerichte en efficíënte dienstverlening. Lees meer over wie wij zijn en wat we doen. Doe zelf mee door praktijkvoorbeelden, documenten, vragen en/of dromen te delen tijdens bijeenkomsten, via de community of door te mailen naar dienstverlening@kinggemeenten.nl.

Het Kenniscentrum Dienstverlening is continu in ontwikkeling. Tips zijn welkom.

Overzicht gemeentelijke dienstverlening

Visievorming en beleid Bedrijfsvoering Gemeentelijke producten en diensten De klant centraal (cultuur) Beleving van mensen

 

Uitgelicht

Netwerken

U kunt lid worden van de groepen: discussiëren, een praktijkvoorbeeld delen of een bijdrage te leveren aan de bijeenkomsten. Voor vragen of tips kunt u direct mailen (dienstverlening@kinggemeenten.nl) of bellen (070-3738008).

Helaas hebben we technische storingen waardoor er loops ontstaan met inloggen en lid worden. Om zeker te weten dat reacties goed aankomen en ook alles leesbaar is, is het handig u van de groepen apart ook lid te maken. We hopen dat dit in oktober verholpen is! Excuus voor het ongemak.